Mentale fitheid van jouw medewerkers!

Coaching van medewerkers met Stress

Voor herstel én de preventie van uitval

Langdurig ziekteverzuim dat wordt veroorzaakt door stress en burn-out klachten is voor nagenoeg elke werkgever een groot probleem. Heel veel medewerkers kampen met werkgerelateerde stressklachten. Jaarlijks heeft zelfs ongeveer 16% van alle medewerkers burn-out klachten.

De medewerkers die uitvallen vanwege burn-out klachten zijn vaak degenen die het hardst werken en op wie je het meest kunt bouwen. Voor een werkgever is langdurig verzuim erg kostbaar en in de huidige markt bijna niet in te vullen met andere medewerkers. Wij zetten ons in om uitval te voorkomen en waar nodig een medewerker zo snel en duurzaam mogelijk weer aan het werk te helpen.

Preventieve coaching

Beter (en goedkoper) dan genezen

Als werkgever neem je wellicht al maatregelen om stress op de werkvloer en ziekteverzuim te beperken. De praktijk wijst echter uit dat dit lastig kan zijn. Preventieve coaching is een zeer doeltreffende manier om langdurig ziekteverzuim terug te dringen en kosten te besparen.

Werkgevers zien coaching voor hun medewerkers vaak als extra kostenpost. De realiteit wijst echter uit dat je dit beter kunt zien als een investering. Een investering waarmee je (hoge) kosten bespaart. Onderzoeken hebben aangetoond dat de kosten van preventie door middel van coaching slechts 5% van de kosten van uitval bedragen

Elke vraag heeft een antwoord en elke uitdaging of situatie een oplossing. Ongeacht hoe groot of ingewikkeld. Ook die van jou!

Wil jij weten wat we voor jou kunnen doen? Laat hier je adres of telefoonnummer achter; wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken!