Onderzoek en beleid

Onderzoek

Door professioneel onderzoek en 0-metingen brengen we in beeld hoe de organisatie en medewerkers scoren op diverse onderdelen van Duurzame Inzetbaarheid.

Samen bepalen we eerst hoe dat voor jouw organisatie het beste past; van uitgebreid enquête-tools met een eigen platform voor medewerkers en benchmark-tool t.o.v. landelijke gemiddelden… tot eenvoudige gesprekken met collega’s op locatie óf bijvoorbeeld met handige zuilen waarop we medewerkers op gezette momenten vragen kunnen stellen.

Wat helpt jouw medewerkers om zich goed te voelen en productief te zijn? Waar moet je als organisatie op in zetten om het meeste rendement te behalen voor jouw mensen? Uitval voorkomen en productiviteit verbeteren door meer inzicht in het belangrijkste kapitaalgoed: medewerkers!

Beleid

Nu we duidelijk hebben waar behoefte ligt en waar rendement te behalen is kan het beleid geformuleerd worden.  In het beleidsplan staat duidelijk omschreven wat de doelstellingen van de organisatie zijn op dit onderwerp, wat er van leidinggevenden verwacht wordt, wat de route voor medewerkers is en op welke factoren gestuurd kan worden.

Het beleidsplan is een ideaal vertrekpunt voor inzetbaarheid en zorg voor fitte en tevreden collega’s binnen jouw organisatie!

Onderzoek en beleid binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!