Na jaren gewerkt te hebben in een commerciële management baan, voelde ik steeds sterker de behoefte om een betekenisvollere bijdrage te leveren aan het welzijn van mensen. Ik ben gestart bij DiFfit als coach en adviseur duurzame inzetbaarheid, omdat ik ervan overtuigd ben dat gezonde, gelukkige en financieel stabiele medewerkers essentieel zijn voor een succesvolle organisatie. In mijn nieuwe rol kan ik mensen echt helpen door hen te ondersteunen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Veel mensen ervaren stress, hebben mentale klachten of financiële zorgen. Dit kan een grote impact hebben op hun werkplezier en productiviteit. Door hen te begeleiden naar een gezondere mentale en/of financiële situatie, draag ik bij aan hun duurzame inzetbaarheid. Mijn missie is om medewerkers mentaal fit en financieel gezond te houden wat uiteindelijk zowel hen als de organisatie ten goede komt. Het geeft me voldoening om te zien hoe kleine veranderingen grote positieve effecten kunnen hebben op iemands leven.